onsdag , 29 augusti 2018

Johan Bjerkander till Radio pE20

Pressmeddelande från Radio pE20
Johan Bjerkander är uppvuxen och bor i Lerum och har ett förflutet som programledare på P3 och Mix Megapol. Han är också komiker och imitatör och känd från TV där han bland annat har synts på TV4 och SVT och varit med i flera säsonger av ”Partaj” och ”Så mycket roligare” på Kanal 5
Fr.o.m. den 2 maj kommer Johan Bjerkander tillsammans med Jennie Karlberg att vara lyssnarnas sällskap på vardagar kl 6-10 i  ”Mera morgon med Jennie & Johan”. 
-Hans erfarenheter och personlighet passar väldigt bra in i Radio pE20´s format. Johan blir ett klockrent och efterlängtat tillskott i vårt team, säger Jennie Karlberg, stationschef & programledare på Radio pE20.
På två år har Radio pE20 blivit en given del av hela Lerums vardag. Kanalen levererar nyheter, trafikservice, samhällsinformation, underhållning och musik. Det redaktionella innehållet har hög ambition och stark lokal förankring. Radio pE20 ger invånarna en röst. Här möts näringslivet, föreningslivet, kommunen och kulturen.
-Visionen var tydlig från början, att ge lyssnare och annonsörer en riktigt bra lokal radio, vara en vän i vardagen med stort hjärta och ett angeläget innehåll för dom som är uppvuxna, bor eller verkar i Lerums kommun.
– Vi tror på det lilla mediets storhet. Att vara nära och snabbfotad, kreativ och passionerad. Med en väl balanserad blandning av humor och allvar.
Och konceptet har varit lyckat. Annonsörerna har tredubblats och kanalen är idag en attraktiv frekvens för reklamköpare i Lerum. Även Alingsås, Partille och Göteborg har hittat till Radio pE20.
Jennie berättar också att man fått ett mycket fint kvitto på sin satsning i kanalens nygjorda marknadsundersökning. -Våra lyssnare ger oss 4 av 5 i betyg! Det är vi lyckliga, stolta och otroligt tacksamma för. Nu höjer vi ribban, vi vill utvecklas, göra mer och ännu bättre radio.
Nya lokaler
Radio pE20 flyttar dessutom till Lerum och nya lokaler. Med ett strategiskt läge i kommunens centralort vill man stärka närvaron och öka tillgängligheten. F.r.o.m. den 1 juni kommer Radio pE20 nu att finnas på övervåningen av Skohuset 
Skriv ut
Dela artikeln!

    Svara.

    Din emailadress kommer inte att vara synlig.Obligatoriska fält är markerade *

    *