onsdag , 29 augusti 2018

Gråbo Sportcenter slår upp portarna

 Gråbo Sportcenter är ett nytt gym som öppnar upp i Gråbo. Det finns på Industrivägen. Lokalen är stor och väl anpassad för verksamheten. Inom kort kommer man även att utöka med 146 kvadratmeter för utbyggnad av pool samt mer träningsutrymme. Gråbo Sportcenter driver sedan tidigare simskola och ser det som en bra utveckling med även ett gym. Den 1 maj är det invigning för gymmet och då kommer man ha öppet hus mellan klockan 10 och 14.

Gråbo Sportcenter

– Då kan man få en känsla för vad för slags gym det kommer vara och vi kommer vara på plats för att hjälpa till att registrera nya kunder, berättar Amirreza Samadi som är ägare.
– Vårt gym har inslag av träning med fria vikter istället för att bara satsa på träningsmaskiner. Vår förhoppning är att vi ska kunna erbjuda våra kunder träningsmöjligheter i en tillräckligt stor lokal där man kan träna hela kroppen.
– För oss är det här otroligt givande att kunna utveckla vår verksamhet och bidra till ett bättre träningsutbud i Gråbo. Kombinationen av en pool för både simskola och våra kunder tror vi kommer kunna vara framgångsrikt, avslutar Amirreza.
Skriv ut
Dela artikeln!

    Svara.

    Din emailadress kommer inte att vara synlig.Obligatoriska fält är markerade *

    *